• SPECIAL OLYMPICS BELGIUM

  Jaarlijks weerkerend evenement waarvan Kiwanis Belgium goldsponsor is. S.O.B. zijn de Olympische Spelen voor gehandicapten. Voor alle disciplines worden door verschillende instellingen over het ganse land atleten afgeleverd die hiervoor maanden van tevoren een trainingsprogramma afwerken.

  Kiwanis richt ter plaatse een Kiwanis Village op. Deze werkt onder een daartoe opgerichte vzw. Deelname en Actie. Alle opbrengsten gaan naar Special Olympics Belgium.

 • KERMIS GEHANDICAPTEN

  Op de laatste maandag van de kermis, net voor het bouwverlof, nodigt KC Tessenderlo Alchemia elk jaar gehandicapten uit van lokale instellingen om die namiddag te genieten van alle attracties.  Alle gehandicapten zijn vergezeld van een begeleider.

  Na het kermisbezoek wordt iedereen ontvangen in CC ’t Loo voor koffie of frisdranken en koffiekoeken.

 • SINT-VINCENTIUS Ham

  Voor deze vzw werden recentelijk rekken en koelinstallaties aangekocht.

 • LOOIS HULPHUIS

  In 2013 werd aan deze vzw een polyvalent busje overhandigd. Het dient voor het transport van voedsel van de voedselbank, kledinginzameling, transport van minder-validen …

  Het gemeentebestuur van Tessenderlo komt tegemoet in de werkingskosten en draagt zo haar steentje bij tot dit zeer mooi initiatief.

 • LOMAK

  Loois Museum voor Aktuele Kunst: zie www.lomak-expo.be

 • DE REGENBOOGSCHOOL

  Met een gedeelte van de opbrengst van CentoMiglia 2014 werd een cheque ter waarde van 3.000 € overhandigd aan de directrice van "De Regenboogschool", Tessenderlo.

Contact